Play Video

Vers gemaakte soep, ambachtelijk brood en meer streekproducten op de Jongwijs fiets

Elk weekend gaan we met de Jongwijs fiets door de Zaanstreek en nemen we mee: vers gemaakte soep van onze chef, ambachtelijk brood van meester boulanger Lex Brakenhoff en andere producten uit de streek. We stoppen op tientallen haltes. Zaterdag in Westzaan, Assendelft en Nauerna. Zondag in Krommenie, Wormerveer, Zaandijk, Koog aan de Zaan en Zaandam. Misschien dus wel bij jou om de hoek! Warm de soep en het brood thuis even op en genieten van een restaurant-waardige maaltijd of warme lunch!

Reserveer in onderstaand formulier je soepmaaltijd(en) en streekproducten, op een van de Jongwijs haltes. Warm de soep en het brood thuis even op en geniet van een restaurant-waardige maaltijd of lunch.

Hoe het werkt

Telefoon-wit (1)

1. Reserveer
Kies uit waar jij deze week trek in hebt en laat dat uiterlijk vrijdag weten door online te reserveren.
Bekijk het menu in het formulier hierboven en reserveer. 

Bakfiets-6-300x222

2. Haal af
Wij staan voor je klaar op de Jongwijs halte en tijd die jij hebt geselecteerd bij je reservering. Leuk om elkaar te ontmoeten! Betalen kan ter plekke; pin of contant.

Eettafel-wit-3

3. Geniet
Warm de soep en het brood thuis even op, waarna je kunt genieten van een restaurant-waardige maaltijd of warme lunch! Alleen, of samen met je buur, vriend of familie. Lekker!

Play Video