Play Video

Wakker worden in Westzaan

Onze Zaanstreek ervaar je pas echt wanneer je er de volgende dag wakker wordt. Boven en naast ons restaurant en bakkerij vind je daarom ons boutique hotel. In alle drie de gastenverblijven is de sfeer van ‘t Rijksmonument bewaard gebleven: een knusse plek om je thuis te voelen. Maar alle drie hebben ook hun eigen uitzicht op de weilanden en lokken je uit om op avontuur te gaan in de streek.

Blijf je slapen, dan kun je vanuit ‘t diner ontspannen de nacht in. En misschien nog wel fijner: in de ochtend komt de geur van verse croissantjes van onze bakker Lex Brakenhoff en koffie en thee je tegemoet.

Al onze gastenkamers beschikken over een eigen badkamer, waterkoker, koelkast, french press en koffiemaler voor ambachtelijke koffie. En we laten altijd ook nog wat leuke verrassingen voor onze gasten achter. Onze ruime picknicktuin is natuurlijk altijd toegankelijk voor onze gasten om te ontspannen en genieten. Oh, en ons monument kent wel flink steile, zeventiende-eeuwse trappen hoor, dus vergt wel een wat flexibel gestel 🙂

Elke kamer is anders. Kijk maar!

Het Goedjaarshuis
2 personen (+ een bedbank voor 2) | douche

Nel (66) en Jonas (6) richtten dit ruime en bijzonder knusse verblijf in. Westzaanse dames viltten het iconische wandkleed dat de huiskamer haar gezelligheid geeft. Vanuit de slaapkamer boven kijk je zo over de weilanden uit; vanuit de huiskamer loop je in een handomdraai de picknicktuin in.

Kijk voor meer informatie op de Airbnb pagina van Het Goedjaarshuis en boek direct je verblijf. 

De Blauwe Studio
1-2 personen | douche en bad

Onze blauwe kamer komt uit de koker van Simon (37) en Ira (3). Het is een verblijf dat met een bijzondere combinatie van beelden je zinnen prikkelt. Je slaapt op de vide die uitkijkt over de picknicktuin en weilanden. Ja, je kunt aan het Franse veldbureau schrijven, tekenen of werken, maar misschien mijmer je liever in de luie leunstoel.

Kijk voor meer informatie op de Airbnb pagina van De Blauwe Studio en boek direct je verblijf. 

Het Bonte Bovenhuis
2 personen (+ een bedbank voor 2) | douche & bad

An (64) en Tjits (63) hebben de monumentale houten balken vol in ‘t zicht gehouden. Met ‘t Zaanse geel, textiel en prints bliezen ze volop gezelligheid dit ruime gastenverblijf in. ’t Zit precies boven het restaurant en de bakkerij, dus een hapje en drankje zijn nooit ver weg!

Kijk voor meer informatie op de Airbnb pagina van Het Bonte Bovenhuis en boek direct je verblijf.