Play Video

Jongwijs

Blijf je trouw aan tradities, of richt je je op de toekomst? In en om het eeuwenoude Rijksmonument, op steenworp van Amsterdam, in historisch plattelandsdorp Westzaan ontdekken we of het allebei kan. Kom proeven van het verleden en verlangen naar de toekomst.

Jonge smaken

Het Jonge deel van ons restaurant nodigt je uit om de toekomst in te kijken: hoe willen we dat de wereld er over 5 jaar uit ziet? En 10? En 100? De Jong kaart presenteert frisse, pure, plantaardige gerechten en nieuwe experimenten van jonge makers. De magie gebeurt wanneer je je verbonden voelt met waar je vandaan komt én met waar je heen wilt. Benieuwd hoe dat smaakt? 

Wijze smaken

In het Wijze deel van ons restaurant nodigen we je uit om je thuis te voelen in tradities. De plek laat je herinneren waar je vandaan komt, viert ambachten en knipoogt naar de eeuwenlange geschiedenis van ons Rijksmonumentale pand. Je eet er ambachtelijk bereide ganzen uit onze streek, vlees van de biologische BekaVlees koeien die je vanuit het restaurant kunt zien lopen en verse vis.

Word Jonger wakker

Al onze gastenkamers hebben een open blik op de weilanden en lokken je uit om op avontuur te gaan in de Zaanstreek. Elke kamer heeft een compleet eigen stijl en prikkelt je fantasie en zin in nieuwe dingen. Laat jij je verleiden om met nieuwe ogen te kijken?

Ga wijzer slapen

Je thuis voelen. Dát wilden we in elk geval bereiken met onze gastenkamers. Ken je het gevoel van ontspanning en huiselijkheid wanneer je een echt oud gebouw of kerk binnenkomt? Dat is wat we graag wilden, door met onze kamers trouw te blijven aan tradities.